© 2018 Kende Gastro.

2018 őszén nyitott meg a budapesti gasztronómia egyik legüdébb színfoltja, a Traktor Farmfood Restaurant a Zrínyi utcában. A modern étterem letisztult világát a középen álló monumentális Porsche traktor töri meg. Az asztalokra csak olyan fogások kerülnek, amelyek kiváló hazai termelőktől származnak - így valósul meg a farm-to-table koncepció. 

Az étterem konyhájának kialakítását a Kende Gastro valósította meg, az elsődleges feladat a gépek szállítása és beüzemelése volt.

Központi elem a Mareno Star 70 főzősziget, de további olyan kiemelkedően innovatív konyhai eszközök is beépítésre kerültek, mint a Convotherm Mini EasyDial és Convotherm C4 EasyDial kombisütők vagy éppen a SAGI konyhai hűtők és hűtőpultok. 

 

 

A hűtőkamrák, a kisgépek, a Manitowoc jéggépek és a főzőedény- és fogyasztói edénymosogató-gépek a konyha gyors és zavartalan működését teszik lehetővé. Ezeken túl, az egyik legfontosabb elem az a Halton sziget elszívó-ernyő, mely lehetővé teszi, hogy a félig nyitott konyhából az illatok és a pára ne jusson át a vendégtérbe.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.