© 2018 Kende Gastro.

Ősszel nyitja kapuit Tatán az Öreg tó partján két műemlék védett malom felújítása után a Malom és Kacsa Bisztró, Kávézó és Rendezvényház.

A konyha 2020.08.13-án került átadásra, melyet a Kende Gastro tervezett és kivitelezett. A munka különösen nagy kihívást jelentett, ugyanis a kialakítás műemléki környezetben valósult meg, így a terveknek a műemléki szabályozásoknak is meg kellett felelniük a funkcionalitás és a hatékonyság alapkövetelménye mellett.

A megrendelés egy teljes főzőkonyha kialakítására vonatkozott, melybe a konyhán túl előkészítők, söntés, mosogatók és raktárak is beletartoznak. A komplex tervezési folyamatot követően a választás a Mareno és a Sagi professzionális konyhatechnológiai eszközeire esett, melyek minden előírt követelményeknek megfelelnek. Az épületben egy bár is kiépítésre kerül.

A Mareno Star 70 főzősziget kompakt, elegáns és erőteljes kivitelezése rugalmas és sokoldalú konyhai munkát garantálnak. A Kende Gastro által telepítésre kerülő Sagi hűtők a legmodernebb darabok közé tartoznak, az XE70 sorozat gépei „A” energiaosztályú besorolásával járulnak hozzá az étterem energiahatékony, környezetbarát üzemeltetéséhez. A szintén a Sagi által előállított hűtött munkaasztalok rozsdamentes acélból készülnek, így ideális körülményeket biztosítanak az itt zajló konyhai folyamatoknak.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.