A Hotel Vision Budapest négycsillagos butikhotel április elején, a Continental Group ötödik tagjaként nyitja meg kapuit a Belgrád rakparton, 200 fős konferenciateremmel és tapas jellegű ételeket kínáló étteremmel.
A földszinti, dunai panorámával büszkélkedő Tapas Fino Étterem és a konyha is a Kende Gastro csapatának munkáját dicséri, csakúgy, mint a bár, a látvány- és előkészítő konyha, a hűtőkamrák, mosogató-, és előkészítő helyiségek.
Cégünk számára fontos a minőség, így kizárólag magas minőségű konyhagépeket szállítottunk a hotel számára. Ezért is - no meg azért, mert gyönyörű - esett a választásunk például egy Miami (Enofrigo) borhűtőre.
A bárban professzionális MBM pohármosogatógép és olasz Tecnosteel hűtött pultelem, a fogyasztói edény mosogató helyiségben szintén MBM átmenő rendszerű tányér-, pohár- és tálcamosogató gép került telepítésre.
A konyhába a szakácsok kedvence, egy olasz Mareno főzősor került, Emainox rozsdamentes acél bútorokkal. Ugyanitt egy spanyol, Josper faszén tüzelésű kemence is helyet kapott. Az elkészült ételek melegen tartásáról a Scholl melegítő lámpái gondoskodnak.
A pincében lévő előkészítő konyhába a szintén olasz Lainox Sapiens típusú kombinált gőzpároló-regeneráló-konvekciós sütőjét tartottuk a legjobb választásnak.