© 2018 Kende Gastro.

A Hotel Vision Budapest négycsillagos butikhotel április elején, a Continental Group ötödik tagjaként nyitja meg kapuit a Belgrád rakparton, 200 fős konferenciateremmel és tapas jellegű ételeket kínáló étteremmel.

A földszinti, dunai panorámával büszkélkedő Tapas Fino Étterem és a konyha is a Kende Gastro csapatának munkáját dicséri, csakúgy, mint a bár, a látvány- és előkészítő konyha, a hűtőkamrák, mosogató-, és előkészítő helyiségek.

Cégünk számára fontos a minőség, így kizárólag magas minőségű konyhagépeket szállítottunk a hotel számára. Ezért is - no meg azért, mert gyönyörű - esett a választásunk például egy Miami (Enofrigo) borhűtőre.

A bárban professzionális MBM pohármosogatógép és olasz Tecnosteel hűtött pultelem, a fogyasztói edény mosogató helyiségben szintén MBM átmenő rendszerű tányér-, pohár- és tálcamosogató gép került telepítésre.

A konyhába a szakácsok kedvence, egy olasz Mareno főzősor került, Emainox rozsdamentes acél bútorokkal. Ugyanitt egy spanyol, Josper faszén tüzelésű kemence is helyet kapott. Az elkészült ételek melegen tartásáról a Scholl melegítő lámpái gondoskodnak.

A pincében lévő előkészítő konyhába a szintén olasz Lainox Sapiens típusú kombinált gőzpároló-regeneráló-konvekciós sütőjét tartottuk a legjobb választásnak.

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.