© 2018 Kende Gastro.

A Vasas Sport Club a magyar kormány támogatásával valósította meg az 1977-ben épült Fáy utcai kézilabdacsarnok és a hozzátartozó fejépület felújítását. A létesítmény funkcionális, használhatósági, energetikai és építészeti szempontból egyaránt korszerűbbé vált.

Az edzőcsarnokban és kézilabdacsarnokban található büfék, és konyha tervezése és kivitelezése egyaránt a Kende Gastro Zrt. munkája. A konyhában Mareno Star 60 snack főzősort és olasz rozsdamentes bútorokat telepítettünk és egy Tecnoeka sütő is helyet kapott.

A büfépultban egy Emainox Drop-In süteményes és szendvics hűtővitrint helyeztünk el.  A csillogóan tiszta tányérokról és poharakról pedig az MBM mosogatógépe gondoskodik.

A beruházás során fontos szempont volt, hogy a felújított létesítmény a 2012-ben átadott csarnokhoz illeszkedő belső és külső kialakítást kapjon.

A csarnok tervei a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai bevonásával készültek, így a felújított létesítmény megfelel a legmagasabb osztályú mérkőzések rendezési követelményeinek, valamint a modern televíziós közvetítési feltételeknek.

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.