© 2018 Kende Gastro.

 

A világörökségi helyszínen működő, nagy múltú Bagolyvár étteremben saját tervek alapján alakítottunk ki főzőkonyhát, bárt és mosogatóhelyiséget.

A nemrégiben átadásra került beruházás keretében, a Bagolyvár étterem egy minden igényt kielégítő főzőkonyhával, modern bárral és maximális higiéniás körülményeket biztosító mosogatóval újult meg.

A főzőkonyhába a piacon jelenlévő legkorszerűbb, leghatékonyabb gépeket telepítettük, melyek között a Mareno Star 70-es és 90-es főzőszigetei is megtalálhatóak, egyedi alsó hűtőkkel kiegészítve.

Üzembe helyeztünk egy Convotherm sütőt és egy Green Egg grillt is, így kifogástalanul készülhet el az összes fogás. A mosogatóhelyiségbe egy Meiko mosogatógép került, a bár pedig egy nagyteljesítményű Manitowoc jéggéppel gazdagodott.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.