© 2018 Kende Gastro.

A Lokomotív ház a XI. kerületben, a Budafoki út - Galvani utca sarkán helyezkedik el. Az épületkomplexum nagy múltra tekint vissza, hiszen korábban csokoládégyárként funkcionált. Az ipari létesítmény azonban az elmúlt években teljesen megújult, a fenntartható gondolkodás jegyében pedig nem csak az energiahatékonyságot tartották szem előtt a kivitelezők, hanem a látványos zöldterületek kialakítását is.

 

Az épületegyüttes 2019 nyarán előkészítő konyhával, hűtőkamrával, egyedi kiszolgáló sorral és teljes konyhával gazdagodott, melynek teljes körű konyhatechnológiai tervezését és kivitelezését a Kende Gastro végezte.

Az épültben nemrégiben átadott Resti Bisztró konyhájának központi eleme, a Mareno Star 70 főzősziget és látványkonyha főzősor, ami nem csak megjelenésében, de teljesítményében is figyelemre méltó.

Az alapanyagok frissességét a SAGI Nex-To Plus széria hűtői, illetve hűtőpultjai garantálják, az Omas lendkerekes szeletelőgép pedig az előkészítő munkákat gyorsítja meg. Az edények tisztaságát a DIHR víztakarékos mosogatástechnikai eszközeivel biztosítják.

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.