© 2018 Kende Gastro.

GREEN GOURMET – új fast casual étterem Budapest szívében

2019. szeptemberében nyitja meg első éttermét Budapest legújabb fast casual étterme, a Green Gourmet, ahol gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból készült ételek széles választékát kínálják, az egészséget támogató, és a legkülönfélébb étrendeket követő vendégek különleges igényeinek valamint a modern táplálkozási trendeknek megfelelve.

A fast casual éttermi modell az Amerikai Egyesült Államokból származik. Ez, az elmúlt évtized legdinamikusabban teret hódító éttermi koncepciója, amely a hagyományos vendéglátást a gyorséttermi kiszolgálással ötvözi.  A fast casual éttermek elsöprő sikereiket az alapkoncepciónak köszönhetik, vagyis gyors kiszolgálás mellett a helyszínen, friss és minőségi alapanyagokból készült, innovatív vagy újragondolt ételek kínálnak.

 

A Green Gourmet, teljes kínálata az alábbi termékpalettát öleli fel: saláta, pizza, leves, pékség, kávé, reggeli és desszert. Kínálatukban a vendégek által összeválogatott alapanyagokból készült salátákat, különleges dresszingeket, kovászos tésztából, egyedi igények alapján sütött pizzát, napi leveseket, francia minőségi péksüteményeket is találhatunk. Az étterem továbbá, nyitástól zárásig a reggeli ételek bőséges választékát kínálja, amely egészséges desszertekkel egészül ki. 

Mindezek mellett a cég kiemelkedően fontosnak tartja a kistermelőktől, családi farmokról való alapanyag beszerzést, az emberközpontú szolgáltatás és munkahely kialakítását, illetve az újrahasznosítást. Ez utóbbi alapelvük alapján született az étterem szlogenje is: „Farm to table, table to farm” – amely szabad fordításban annyit jelent, hogy a válogatott termelőktől közvetlenül beszerzett minőségi alapanyagok újrahasznosítható hulladéka, valamint a felhasznált csomagolóanyagok, evőeszközök, poharak visszakerülnek a termelőkhöz, hulladék újrahasznosítókhoz, így biztosítva a körforgást, elkerülve az értékes tápanyagok pazarlását és környezetünk terhelését.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a teljes beruházást a tervezéstől a lebonyolításig a Kende Gastro Zrt.-re bízták.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.