© 2018 Kende Gastro.

A Lainox 1981-ben készítette el első légkeveréses sütőjét, mely szabályosan berobbantotta a vállalatot a professzionális konyhatechnológiai piacra. 

Az azóta eltelt évtizedekben számos programozható gáz és elektromos sütő, autoklímával felszerelt főzőberendezés, érintőképernyős konyhai eszköz került ki a gyártósorukról, miközben olyan innovatív fejlesztéseket vittek véghez, mint az ICS technológia vagy az ultra energiahatékony Heart Green.  

Kutatás, innováció és folyamatos fejlődés - ezek jelentik a Lainox filozófiájának lényegét, mely arra sarkallja a vállalatot, hogy maximális figyelmet fordítson az ügyfelek elvárásaira, valamint hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon a piaci kihívásokra. A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a vegyes sütők fejlesztésére, melyekkel jelentős piaci részesedést értek el Olaszországban és Európában egyaránt.  

A Lainox az Ali Spa Csoport tagjaként a világ leghíresebb szakácsaival működik együtt a lehető leghatékonyabb konyhai eszközök megvalósítása érdekében. 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.