© 2018 Kende Gastro.

A Fimar családi vállalkozásból nőtte ki magát, hogy immáron négy vezető brandet vigyen sikerre. A vállalat az elmúlt 35 évben az innováció és a piaci igények figyelembevételével fejlődött, ma pedig több mint 100 országban értékesíti termékeit.  

A vállalat első perctől kereste a professzionális vendéglátás világa számára a legjobb konyhatechnológiai megoldásokat, miközben vállalati filozófiájából sem engedett. A céljuk, hogy olyan egyszerű, megbízható és erős konyhai eszközöket hozzanak létre és értékesítsenek szerte a világon, melyek könnyen használhatóak és rendkívül strapabíróak.  

Nagy figyelmet fordítanak a több mint 15 nyelvre lefordított műszaki dokumentációikra és karbantartási kézikönyveikre, melyeket minden egyes termékükről precízen vezetnek. Évről évre jelentős összegeket fordítanak a kutatás-fejlesztésre, ez teszi lehetővé, hogy a legmodernebb termékeket mutassák be a szakmai közönség számára. A vállalat 2014-ben ISO 9001 minősítést szerzett. 

A Fimar Csoporthoz jelenleg négy márka tartozik: a Fimar Spa, az Easy Line, a Forcar Multiservice és a Forcar Refrigeration, melyek mindegyike kiemelkedő termékeket és szolgáltatásokat nyújt saját területén. 

További információkért látogasson el a gyártó hivatalos oldalára!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.