© 2018 Kende Gastro.

Nincs sorban állás, nincs pénztár

A Kende Retail Operation technológiája képes a személyzet nélküli vásárlások biztonságos lebonyolítására a nap minden órájában. A mesterséges intelligencia használata a pénztármentes üzletekben jelentős lehetőségeket rejt magában, amelyek forradalmasítják a vásárlás módját és a kiskereskedelem működését.

Világújdonság! A Kende Retail technológiájával már bankkártyával is vásárolhat az üzletben, applikáció és előengedélyezés nélkül.

 A bankkártyás vásárlás a kártyán előre zárolt nagyobb összeg nélkül történik. Ez előnyös a vásárló szempontjából, hiszen, ha csak egy kólát szeretne venni, nincs szükség arra, hogy ehhez több ezer vagy akár több tízezer forint álljon rendelkezésre a számláján. Előnyös a kereskedő számára is, mivel nem korlátozzuk az eladását egy előre meghatározott, adott keretösszeg erejéig. A megoldás biztonságos fizetést biztosít a vásárlónak, hiszen a kártyaadatok nem kerülnek a kereskedőkhöz, és felgyorsítja a vásárlási folyamatot, emellett a kereskedőknek is csökkenti a kereskedelmi egységek üzemeltetési költségét, és növeli a hatékonyságot.

További információért kattintson ide!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.