© 2018 Kende Gastro.

A Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!

Örömünkre szolgál, hogy idén nekünk is alkalmunk nyílik részt venni, a Trade Magazin társkiállítójaként, és bemutathatjuk a mesterséges intelligencián alapuló rendszerünket.

 

Miért kell Önnek meglátogatnia a Future Store Kende Retail Operation standját és megismernie a teljesen automatizált kiskereskedelmet?

Legyen Ön az elsők között az automatizált, pénztármentes üzlet hazai bevezetésében!

Minden iparági előrejelzés az automatizált bolti környezet jövőbeni sikerét vetíti előre. Legyen szó a kereskedőkről vagy a vásárlókról, egyöntetűen pozitívan ítélik meg ennek a technológiának a jövőjét. Sőt, inkább elvárásként fogalmazódik meg az érintett szereplőkben az automatizált modell minél előbbi bevezetése! A 2021-es Euromonitor riport is arról számol be, hogy nemzetközileg sikerre van predesztinálva ez az értékesítési modell.

Ázsiában rakéta gyorsasággal, az Egyesült Államokban pedig dinamikusan bővül a kínálat. De a fejlesztők egyre jobban odafigyelnek az európai piacra is, és ezért szólnak a hírek százas nagyságrendű nyitásról a következő években. Szinte minden országban működnek automatizált üzletek, de legalábbis bevezetés előtt állnak. Ön szakemberként jól ismeri a kereskedelmi ágazat problémáit. A munkaerő megszerzése és főleg megtartása a legnagyobb probléma és ebben a mi megoldásunk lényeges támogatást nyújt. De beszéljünk inkább arról, hogy miben segítjük az Ön vállalkozását!

1. Növeljük az üzlet forgalmát

A 24/7 működési modell zavartalan kiszolgálást biztosít és hatványozottan több tranzakciót tesz lehetővé, mint a hagyományos üzletek.
Mivel nincs kassza és sor, növekszik a vásárlói élmény, és több áru elhelyezését biztosítja. Mindez elégedett és visszatérő vásárlókat jelent, ami többszörösen megtérül.

2. Optimalizáljuk az értékesítést

A mesterséges intelligencia alapú információs rendszer elemzi az adatokat, támogatja a vezetői döntéseket.
Az információs rendszer valós idejű visszacsatolást ad az aktuális forgalomról és készletről. Az elemzésekhez és riportokhoz a rendszer állandó és valós idejű hozzáférést biztosít.

3. Csökkentjük az üzemeltetés költségeit

A kereskedelemben már ma is feszítő probléma a munkaerő biztosítása. Egyrészt hiányszakmák vannak, másrészt folyamatosan emelni kell a béreket. Az automata boltok egyszerűen kiiktatják ezt a problémát. Nincs személyzet, nincs munkaerőhiány. Nincs személyzet, nincs bértárgyalás.
A területi vezető távolról ellenőrizheti és menedzseli a választékot és működést.
A manuális munkát még ma sem nélkülöző leltározást és készletgazdálkodást automatizáljuk, ezzel is tetemes költséget takarítunk meg.

4. A leltározás és készletgazdálkodás során megállapított hiányokat csökkentjük

A hiány, a selejt, a szállítói oldalról felmerülő problémák végig kísérik a disztribúciós lánc menedzselését.
A kamera-technológia és a mögötte álló informatikai rendszer azonnali információval szolgál az eltérésekről.

5. Eddig nem látott magasságokba emeljük a vásárlói élményt és elégedettséget

Nyilvánvaló, hogy a gyorsan forgó fogyasztási cikkek rutinszerű vásárlását sokan unalmasnak vagy egyenesen zavarónak tartják. Az automatizált bolt úgy nyújt valódi élményt, hogy az találkozik a vásárlók elvárásával, és a minden mérésben problémaként felsorolt várakozást és feleslegesen eltöltött időt is minimálisra csökkenti.
Akár közvetlenül a vásárlást követően, akár később is kaphatunk visszajelzést a vásárlói elégedettségről az applikáción keresztül, úgy, hogy ezt együtt elemezzük ki a vásárlás körülményeiről szóló információkkal.
Pontos statisztikákat adunk arról, hogy a vásárlók mennyi időt töltöttek az üzletben, milyen termékeket vettek le a polcról és melyeket tették vissza, továbbá, hogy az egyes vásárlói csoportok milyen szokásokkal bírnak, milyen vásárlási mintázat jellemző rájuk. Ezzel számos in-store felmérést kiváltunk.

Amennyiben részt szeretne venni a rendezvényen, kérjük ezen a linken regisztráljon. A form kitöltésével Ön napi egyszeri díjmentes belépésre jogosult, a fent megjelölt napok egyikén. Ezen túl a Future Store Innovations stand szakmai túravezetésére is lehetősége van jelentkezni.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.