© 2018 Kende Gastro.

Március elején háromnapos szakmai továbbképzésen vettek részt munkatársaink a Küppersbusch gyárában.

A Hilton Budapest nemrégiben két olyan professzionális Küppersbusch főzőüstöt rendelt vállalatunktól, amellyel munkatársaink korábban még nem dolgoztak. Éppen ezért a Kende Gastro három szakértője, Sebők Adrián projektmenedzser, Rottek Zoltán beüzemelő és Eke Lajos szervízes egy három napos szakmai továbbképzésen vettek részt a Gelsenkirchen-i gyártó koordinálásában.

A tréning során nem csak üzemlátogatásra került sor, de megismerhették a főzőüstök technológiáját, annak beüzemelését és karbantartását is. A továbbképzés azonban itt még nem ért véget, munkatársainknak lehetősége nyílt arra is, hogy más Küppersbusch eszközöket is láthassanak üzemeltetés közben, hogy aztán testközelből tapasztalhassák meg azt is, miként működnek ezek a professzionális konyhatechnológiai berendezések egy profi séf kezei alatt.

Mint ismert, a konyhatechnológiai eszközök piacán több mint 140 éve jelen lévő Küppersbusch strapabíró és professzionális készülékeket tervez és gyárt, melyek megbízható elemei lehetnek bármelyik konyhának. Széleskörű termékportfóliójukban moduláris főzési technológiát lehetővé tevő eszközök mellett keverőedények, automata tűzhelyek és nagyteljesítményű grill készülékek is megtalálhatóak. Legyen szó akár étteremről, kávézóról, szállodai konyháról, kórházi létesítményről vagy étkezdéről, a Küppersbusch mindenre tud megoldást. 

 

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.