© 2018 Kende Gastro.

A Mareno, mint az egyik vezető olasz professzionális konyhatechnológiai eszközöket gyártó vállalat, rendszeresen részt vesz Európa meghatározó szakmai kiállításain és vásárain. 

A Mareno, mint az egyik vezető olasz professzionális konyhatechnológiai eszközöket gyártó vállalat, rendszeresen részt vesz Európa meghatározó szakmai kiállításain és vásárain. Februárban Madridban, Zágrábban és az olaszországi Marina di Carraraban is találkozatunk velük.

A február 18-20 között megrendezésre kerülő madridi EXPOHIP a szektor központi találkozóhelye és innovációs eseménye. A szállodai és vendéglátóipari szakemberek megismerkedhetnek az új trendekkel, termékekkel és megoldásokkal, miközben gyümölcsöző üzleti kapcsolataikat bővíthetik.

A február 20-24 között tartandó Hotel&Gastroteh kiállítás Zágrábba hívja a régió szakembereit. Az eseményen a konyhatechnológiai gyártók bemutatóin túl megrendezésre kerül a horvát pizzaszakácsok versenye is.

Február 24-27 között érdemes ellátogatni a Marina di Carraraban megrendezésre kerülő Tirrenoct kiállításra is, ahol kizárólag az ágazat szakmai szereplői vehetnek részt. A kiállításon felvonul Itália vendéglátóiparának színe-java Toszkánától Lombardián át egészen Liguria-ig.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.