© 2018 Kende Gastro.

Professzionális ipari konyhatechnológiai gépek és eszközök széles választéka, a Kende Gastro webshopjában!

A PROVEN® az első és egyetlen professzionális sütő a világon, amely statikus sütéssel rendelkezik az alsó részen („0.” szint), így otthoni használatra is tökéletes. Kifejezetten pizza, kenyér és péksütemények készítéséhez ajánljuk.
400°C-os rekord hőmérsékletével ideális a minőségi pizzák tökéletes elkészítéséhez, mindez ráadásul költséghatékonyan, hiszen "A" osztályú energiaminősítéssel rendelkezik.
A PROVEN® a kenyérsütésben is remekel, köszönhetően a gőzölési funkciónak és az automatikus leeresztő szelepnek, a speciális magszonda pedig a házi panettone és más kovászos termékek elészítéséhez nyújt igazi szakmai segítséget.

A PROVEN® TFT érintőképernyős kezelőpanellel vezérelhető. Irányíthatjuk a sütő aljának és a felső sütés elkülönített kezelését az egyenletes és folyamatos sütéshez, a programozható funkciókat és valós hőmérsékletet, amelyet 20°C-tól 400° C-ig lehet beállítani.

Jöjjenek a nem elhanyagolható extrák: egy gőzszelep vízcsatlakozással, motoros gőzkieresztő szelep, kettős halogén világítás, időzítő a sütés befejezéséhez és automatikus tisztító program, pirolitikus funkcióval* teszik még vonzóbbá a készüléket a felhasználók számára.

A Proven® legfontosabb jellemzői, amelyek a Moretti Forni hosszú távú szakmai tapasztalataiból születtek: 

SmartBaking® technológia: lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és annak megállapítását, hogy mennyi energia szükséges külön-külön a sütő felső- és az alsó részéhez, a maximális sütési eredmény érdekében.

Dual-Temp® technológia: ez egy olyan gasztronómiai üzemmód, amelynek segítségével külön kezelhetővé válik a sütő alsó és felső részének hőfoka, azaz mindig oda szállítja az optimális hőt, ahol arra szükség van.

PowerBooster®: az a funkció, amely maximálisan aktiválja az alsó és a felső rész teljesítményét, és akkor használható, ha folyamatos sütésre van szükség, gyors ütemben.

A PizzaParty® a folyamatos sütés ad hoc programja, ennek segítségével felfedezhet egy igazi miniatürizált professzionális sütőt, amellyel soha nem látott eredményeket érhet el.

Sütés a „0.” szinten: A Proven® az egyetlen sütő a világon, amely lehetővé teszi a sütést közvetlenül a sütő alján. A durva tűzálló felület - amelyet a pizza és a kenyér közvetlen sütésére szántak - cserélhető egy dombornyomott felülettel, ez a péksütemények, vagy kovászos termékek elkészítésére szolgál.

Dedikált magszonda a péksüteményekhez és más ételek sütéséhez. Közvetlenül a kiválasztott programhoz kapcsolódva, a beállított hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsolja a készüléket.

Párologtatás és automatizált gőzkibocsátó szelep: ez a beállítás kenyér és péksütemények receptjeihez ajánlott, lehetővé téve a sütés közbeni folyamatos gőzölést, a szelep pedig lehetővé teszi a készülék belső páratartalmának beállítását és „testreszabását”.

Kovász: a tészták professzionális kelesztésére szolgáló funkció. Kikapcsolt kamrával garantálja az állandó hőmérsékletet 10 és 40 °C között, ez igény szerint állítható.

Öko mód: lehetővé teszi a maximális energiacsökkentést, ez több készülékkel történő együttes használat esetén ajánlott.

Pro-Grill: grillezésre tervezett program, amely a felső részt a maximális hőmérsékletre melegíti. Ebben a módban a termékeket a „2.” és a „3.” szint között kell elhelyezni, az oldalsó rácsok segítségével.

Dehidráció: ezzel a funkcióval megelőzhető az étel kiszáradása.

*Pirolitikus tisztítás: a tisztítóprogram indításakor a sütő lezárja az ajtaját, 470 °C körüli hőmérsékletet ér el, amitől gyakorlatilag szétesik és leég a szennyeződés. Miután kihűlt, a berendezéshez tartozó sárgaréz sörtés kefével és a csepptálcával könnyen összegyűjthetjük a maradékokat. És a sütő máris olyan lesz, mint új korában.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Proven® az első olyan kompakt magas hőmérsékletű sütő, ami úgy felel meg a szigorú biztonsági előírásoknak, hogy alkalmas háztartási használatra is.

Milyen termékeket süthetek statikus sütővel?

A statikus sütés, valamint a felső- és alsó fűtő elemek teljesítményének abszolút pontossággal történő beállításának lehetősége rendkívül sokoldalú eszközzé teszi a Proven®-t.

Maximális eredményt érhet el cukrászsüteményeknél, tortáknál és kovászos termékeknél, például muffinoknál, panettone-nál, briósoknál, fahéjas tekercseknél: az ellenőrzött és fokozatos hőellátás garantálja a százszázalékos eredményt.

És ha mindez nem lenne elég, A Proven®-nel hibátlan sülteket és grill ételeket is készíthet. Tegye felejthetetlenné receptjeit!

További Moretti Forni termékekért látogasson el webshopunkba!

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.