© 2018 Kende Gastro.

Professzionális ipari konyhatechnológiai gépek és eszközök széles választéka, a Kende Gastro webshopjában!

A PROVEN® az első és egyetlen professzionális sütő a világon, statikus sütéssel az alján („0” szint), amely otthon is használható. Ideális pizza, kenyér, péksütemény készítéséhez. Rekord 400 °C-os hőmérsékletével ideális a minőségi pizzák tökéletes sütéséhez, folyamatos használattal és minimális elektromos energiaigénnyel. A. osztályú energiaminősítéssel rendelkezik.

Két méretben - 60 és 90 centiméter - kapható. A PROVEN® a kenyérsütéshez is ideális eszköz, köszönhetően a gőzölési funkciónak és az automatikus leeresztő szelepnek, a speciális magszonda segítségével tökéletes a panettone és más kovászos termékek készítéséhez.

A PROVEN® TFT érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik, a sütő aljának és a felső sütésnek a differenciált elektronikus kezeléséhez, az egyenletes és folyamatos sütéshez, programozott bekapcsolási funkcióhoz és valós hőmérséklethez, amelyet 20 °C-tól 400° C-ig lehet beállítani. Gőzszelep vízcsatlakozással, motoros gőzkieresztő szelep, kettős halogén világítás, sütési időzítő a sütés befejezéséhez és automatikus tisztító program pirolitikus funkcióval teszi még vonzóbbá a készüléket a felhasználók számára.

A Proven® ideális professzionális házi sütő pizza, kenyér, péksütemény és más ételek sütéséhez, a Moretti Forni tapasztalatai által vizsgált professzionális technológiájának köszönhetően:

SmartBaking® technológia: lehetővé teszi a sütési hőmérséklet beállítását és annak megállapítását, hogy mennyi energiát kell külön szállítani a felső részére és a sütő aljára, a maximális sütési eredmény érdekében.

Dual-Temp® technológia: ez a gasztronómiai üzemmód, ami lehetővé teszi a sütő alja és a felső rész hőmérsékletének külön kezelését, mindig oda szállítja az optimális hőt, ahol arra szükség van.

PowerBooster®: az a funkció, amely maximálisan aktiválja az alsó és a felső rész teljesítményét, és akkor használható, ha folyamatos sütés szükséges, gyors ütemben.

A PizzaParty®, a folyamatos sütés ad hoc programja, ennek segítségével egy igazi miniatürizált professzionális sütőt fedezhet fel, amellyel még soha nem látott eredményeket tud elérni.

Sütés „0” szinten: A Proven® az egyetlen sütő a világon, amely lehetővé teszi a sütést közvetlenül a sütő alján. Ez egy felcserélhető durva tűzálló felület, amelyet a pizza és a kenyér közvetlen sütésére szánnak, és egy dombornyomott felület, amely ideális péksüteményekhez, vagy kovászos termékekhez.

Dedikált magszonda: ideális eszköz a péksüteményekhez és más ételek sütéséhez. Közvetlenül a kiválasztott programhoz kapcsolva, a beállított hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsolja a sütőt.

Párologtatás és automatizált gőzkibocsátó szelep: ez a beállítás kenyér és péksütemények receptjeihez ajánlott, és lehetővé teszi a gőzölést, a szelep pedig lehetővé teszi a sütő belső páratartalmának beállítását és „testreszabását”.

Kovász: a tészta pontos és professzionális kelesztésére szolgáló funkció. Kikapcsolt kamrával garantálja az állandó hőmérsékletet 10 és 40 °C között, és igény szerint állítható.

Öko mód: lehetővé teszi a sütő maximális energiaelnyelésének csökkentését, több készülékkel történő együttes használat esetén ajánlott.

Pro-Grill: grillezésre tervezett program, amely a felső részt a maximális hőmérsékletre melegíti. Ebben a módban a termékeket a „2” és a „3” szint között kell elhelyezni, az oldalsó rácsok segítségével.

Dehidráció: Ez a funkció az étel kiszáradását előzi meg. A kamra kikapcsolt állapotában a sütő 10 és 120 °C közötti hőmérsékleten használható, az igényeknek megfelelően beállítva.

Pirolitikus tisztítás: a tisztítóprogram segítségével a sütő lezárja az ajtaját, 470 °C körüli hőmérsékletet ér el, amitől szétesik a szennyeződés. Miután kihűlt, a sárgaréz sörtés kefével és a csepptálcával könnyen összegyűjtheti a maradékokat. A sütő olyan lesz, mint új korában.

A Proven® az első kompakt magas hőmérsékletű sütő, amely megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, háztartási alkalmazásra is.

Milyen termékeket süthetek statikus sütővel?

A statikus sütés, valamint a felső- és alsó fűtő elemek teljesítményének abszolút pontossággal történő beállításának lehetősége sokoldalú eszközzé teszi a Proven®-t a különféle sütési formákhoz.

A tűzálló kövön történő közvetlen sütésnek köszönhetően igazi pizzát tud sütni, a gőzölési funkcióval pedig megfelelő puhaságú friss kenyeret kap.

Maximális eredmény cukrászsüteményeknél, tortáknál és kovászos termékeknél, például szilva süteményeknél, muffinoknál, panettone-nál, briósoknál, fahéjas tekercseknél: az ellenőrzött és fokozatos hőellátás garantálja a százszázalékos eredményt.

A Proven® egy statikus sütő, amellyel mindig tökéletes sülteket, grilleket, kenyereket süthet. Tegye felejthetetlenné receptjeit!

További Moretti Forni termékekért látogasson el webshopunkba!

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.