© 2018 Kende Gastro.

Újabb két napos továbbképzésen vettek részt kollégáink.

A technikusi tréningen rengeteg tapasztalattal gazdagodtak a jelenlévő kollégák, melynek során a nagy múltú, professzionális német gyártó, a Convotherm által forgalmazott gőzpároló sütők beüzemeléséhez és szervizeléséhez szükséges és elengedhetetlen tudást szereztek meg. Az oktatás alatt a Convotherm 4 és Convotherm Mini típusú sütőkre részletesebben is kitértek. A beüzemelésen át, a működési elvig, a berendezés felépítése, hibaelhárítás és a berendezés technológiájának ismertetésére is sor került.

A Convotherm konyhai eszközök mindent magukban hordoznak, ami az innovatív és hatékony munkához szükséges. A konyhatechnológiai vállalat deklarált célja, hogy fejlesztéseik során szorosan együttműködjenek a vendéglátókkal és az üzemeltetőkkel, így eszközeik nem csak megfelelnek a modern létesítmények valós kihívásainak, hanem nagyfokú szabadságot is nyújtanak az ott dolgozóknak, hogy megőrizzék kulináris alkotásaik egyediségét.

A Convotherm konyhatechnológiai eszközei kifinomultak, könnyen kezelhető kialakítással büszkélkedhetnek, így egyszerre hatékonyak és megbízhatóak. A negyven éves működésük során törekvéseiket számos díjjal jutalmazták már, legutóbb az ICONIC Awardon 2018-ban Innovative Interior kategóriában győzött a Convotherm 4. 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.