© 2018 Kende Gastro.

Naponta hány adag ételt tudnak lefőzni?
Naponta 130 adag melegétel és 100-150 adag sütemény készül.

Hetente összesen hány adag ételt tudnak lefőzni?
A napi 130 adag ételt, és a 100-150 adag süteményt hetente háromszor tudjuk elkészíteni, azaz 390 adag melegétel és 300-450 adag sütemény készül.

Milyen ételeket főznek?
Könnyen szállítható és fogyasztható egytál ételeket készítünk és ugyanilyen szempontrendszer alapján desszertet is.

Hogyan kerülnek kiválasztásra az intézmények, akik ételt kapnak?
Az Intézmények kiválasztása egyelőre személyes kapcsolatok alapján történt. Mindannyiunknak vannak egészségügyi dolgozó ismerősei, barátai és rokonai, akiknek és kollégáiknak nagy szeretettel és szívesen segítünk.

Hogyan tudok segíteni és csatlakozni, ha szeretnék?
Mindenki támogatási szándékát örömmel vesszük, hiszen így bővíteni tudjuk az emberek és intézmények számát, akiket segíteni tudunk. A támogatás kétféle módon működhet. A foodyny.hu oldalán a megfelelő oldalfülre kattintva a Barion rendszerén keresztül vagy egyéni átutalással az erre elkülönített bankszámlánkra, amelyik bankszámlát természetesen könyvvizsgálónk ellenőriz.

Honnan tudom, hogy az én pénzem melyik intézményhez kerül?
Sajnos nem fogjuk tudni megmondani, hogy az egyéni támogatások éppen melyik intézmény ételeihez kerülnek felhasználásra. Minden héten szombaton délelőtt közétesszük az azon a héten kiszállított ételeket és intézményeket. Fotókat nem minden esetben tudunk készíteni az átadásról az előírások miatt, de amit készítünk, azt minden héten szombaton közzétesszük a Kende Gastro Facebook oldalán.

Amennyiben maradvány pénz halmozódik fel, úgy azzal a pénzzel mi történik?
Tervünk szerint a járvány fennállásának végig segítjük az egészségügyi intézményeket. Lehetőségeinket kéthetente vizsgáljuk meg, ha fizikai kapacitásaink határait elérjük, úgy az adományozási folyamatot átmenetileg lezárjuk.

Mennyibe kerül egy adag étel?
Egy adag étel pontos ára természetesen függ az aznapi ételtől magától. Átlagosan elmondható, hogy egy ebéd ára alapanyaggal, elkészítéssel, dobozzal, és szállítással együtt 1000 Ft.

Leírhatóak az adományok az adóalapból?
Ezek az adományok nem leírhatóak az adóalapból és kizárólag magáncélú támogatást tudunk elfogadni, hiszen cégünk nem alapítvány hanem egy prosperáló konyhatechnológiai vállalkozás, aki a kialakult helyzetben úgy határozott, hogy segíteni szeretne. Örömmel vesszük, ha bárki csatlakozik hozzánk, de alapvetően nem jótékonysági szervezet vagyunk.

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.