© 2018 Kende Gastro.

2019 tavaszán nyitja meg a kapuit hazánk első Hilton Garden Inn szállodája az Accent Hotel Management tagjaként. A Magyar Állami Operaház közelében található új szálloda mintegy 200 szobával és minden igényt kielégítő konyhájával várja a vendégeket.  

A Kende Gastro által kialakított nyitott látványkonyhában Mareno 70 és 90-es főzőkonyhák kerülnek beüzemelésre, melyeket egy-egy Convotherm EasyTouch és EasyDial system sütők is kiegészítenek. A magas minőségű Halton elszívó ernyők lehetővé teszik, hogy a látványkonyhában keletkező illatok ne jussanak a vendégtérbe, a Meiko mosogatógépek pedig környezetbarát, víztakarékos kivitelükkel járulnak hozzá az energiahatékony konyha, valamint az á la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem kialakításához.  

Vállalatunk a látványkonyha megvalósítása mellett egy egyedi tervezésű, prémium kategóriás bárpult-rendszert is telepített, mely a hangulatos enteriőrrel társítva garantáltan luxus élménnyé teszi az esti koktélozást.  

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal, szakértelmünkkel és az általunk forgalmazott csúcsminőségű professzionális konyhai eszközökkel hozzájárulhatunk a díjnyertes Hilton Garden Inn első magyarországi szállodájának kialakításához. 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.