© 2018 Kende Gastro.

 

2018 nyarán nagy átalakuláson ment át a főváros legfrekventáltabb helyén, a Kossuth téren található PICK hentesüzlet. A Continental Grouppal való együttműködése nyomán immáron megújult kétszintes, lift összeköttetéses létesítmény látványkonyháját, kiszolgáló helyiségét és hűtési rendszerét a Kende Gastro alakította ki. 

A földszinten található látványkonyhában Lainox sütőkön és CB grillsütőn készülnek a magyaros fogások, melynek működését az emeleti előkészítőkonyha segíti. A látványkonyhában a professzionális munkát a Mareno Star 70 főzősora és a Firex üstje, valamint billenő serpenyője teszi hatékonnyá.  

Az egyedi kiszolgáló pultban egyaránt helyett kaptak a beépített melegen tartó és hűtött egységek is, így az ebédidőben kínált két-három fogásos menük, és a Pick szalámikkal gazdagon megpakolt szendvicsek is tökéletes hőmérsékleten várják a fogyasztókat.

Tudjuk, hogy a Pick termékek tárolása nagy körültekintésT igényel, így a Kende Gastro olyan speciális hűtőszekrényeket telepített a vevőtérbe, melyek egyedileg állítható páratartalom-szabályzóval vannak ellátva, így a termékek optimális környezeti körülményei folyamatosan biztosíthatóak. 

 

 

Címkék :

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.