© 2018 Kende Gastro.
 
2018 nyarán több hónapos munkálatok befejezését követően nyitotta meg kapuit a Radisson Blu Béke Hotel. Az ikonikus szálloda közösségi terei és szobái maximálisan kielégíti a vendégek igényeit, miközben az enteriőr a modern kor elvárásaihoz és trendjeihez igazodik. 
 
 
A szálloda megújulásának következő lépéseként többek között a főzőkonyha, a látványkonyha és a cukrászda is átalakult, melynek kivitelezésével a Kende Gastrot bízták meg. A bankettek megvalósítására tervezett nagyszabású konyha, a piacon megtalálható csúcsmárkák professzionális és megbízható eszközeivel működik.
 
 
A Mareno Star 90-es főzősor és a komplett indukciós sorok, hatékony és kreatív konyhai munkák megvalósítását teszik lehetővé. A Firex üst és billenős serpenyője forradalmasítja mindazt, amit az energiahatékony konyhai munkáról gondoltunk, ugyanis a speciális nyomás alatti üst, beépített keverő szerkezettel, mintegy 50 százalékkal csökkenti működtetésének energiaköltségeit. A Lainox gyorshűtők és sokkolók kocsizható kivitelüknek köszönhetően szabadon mozgathatóak, a Convoterm négy sütője pedig az itt dolgozók munkájának hatékonyságát fokozza.
 
 
A cukrászat GN2/1-es Convotherm sütőkkel gazdagodott, a neutrális bútorok egyedi kivitelezései pedig a cukrászok szigorú előírásainak is megfelelnek. A hűtőkamrák ideális kialakítását negyven méterre vezetett kompresszorokkal valósítottuk meg, a hulladékmegsemmisítést pedig az IMC professzionális eszköze segíti elő. 
Nagy figyelmet fordítottunk a látványkonyha tökéletes kialakítására is. A reggeliztetést egy beépített, indukciós technológiával ellátott Menusystem eszköz segíti, miként a Scholl hűtő és fűtő lapjai, indukciós melegentartó lapokkal, indukciós chafing edényekhez tervezve is ezt a célt szolgálják a vendégtérben.  
Az új konyha kiemelkedően jól sikerült és mindenki együttes megelégedésére működik.
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.