info@kendegastro.hu
  • Rólunk

 

Indul a KendeGastro hírlevél!

Cégünk 1989 óta foglalkozik vendéglátóegységek tervezésével, kivitelezésével és szervizelésével. Elégedett partnereink mindig arra ösztönöztek bennünket, hogy bátran vágjunk bele azokba a fejlesztésekbe, amelyekkel még több szolgáltatást tudunk biztosítani. Ezért indítottuk el nemrégiben szervizszolgáltatásunk és havonta jelentkező hírlevelünk is ennek jegyében született. Partnereink első kézből értesülhetnek a cégünkkel kapcsolatos hírekről, emellett a piac újdonságairól, érdekességeiről is beszámolunk, sőt, az ágazatot érintő szakmai, jogi és gazdasági problémákra is válaszokat adunk.


 

Bemutatótermet, szakmai találkozóhelyet építünk

Hamarosan új székhelyen dolgozunk tovább, amelyet a legmodernebb technikai - és design elemekkel alakítunk ki. Célunk nem csak az, hogy munkatársaink számára magas színvonalú, kellemes munkakörülményeket biztosítsunk, hanem hogy ügyfeleinket is exkluzív környezetben fogadhassuk. A 650 négyzetméteres új székhelyen bemutatótermet is létrehozunk, az épületben helyet kap egy elkülönített, modern szervizműhely is. Bízunk abban, hogy új irodánk nem csak kollégáink munkahelye lesz, hanem szakmai fórumoknak, előadásoknak, üzleti eseményeknek is otthont ad majd - igazi szakmai találkozóhellyé válik.


 

Saját szervizszolgáltatást indítunk

Gyorsaság, szakértelem, költséghatékonyság - ezt kínáljuk azoknak a partnereinknek, akik igénybe veszik új szervizszolgáltatásunkat. Nem csak a garanciális idő alatt, hanem átalánydíjas szolgáltatásként azon túl is! Szakembereink naprakészek és felkészültek: rendszeresen részt vesznek az általunk fogalmazott márkák gyártóinak továbbképzésein, műszerekkel, szerszámokkal, segédanyagokkal felszerelten gyorsan és hatékonyan végzik a szervizelést.


 

Mindenki a Jospert akarja!

Már megrendelhető cégünktől a Josper, ami Barcelonától Manilán át Londonig jelenleg a séfek kedvence. A Josper kemence és grillsütő különleges kombinációja, amely egyedi designnal párosul. A 100 százalékban faszénnel működő eszköz bár impozáns, robusztus berendezés, mégis könnyen kezelhető. Hőmérséklet-szabályozásról külön szellőzőrendszer gondoskodik, így magas üzemi hőmérséklet mellett minden típusú étel elkészítésére grillezésre és sütésre egyaránt alkalmas. A csúcstechnológiás acélötvözet garantálja, hogy 300º és 350º közötti hőmérsékleti tartományban, folyamatosan képes dolgozni. A nyitott grillekhez képest 40 százalékkal kevesebb faszénfogyasztást és 35 százalékkal gyorsabb sütési, grillezési időt biztosít.


 

Átadott projektjeink

 

Hotel SPA - Hévíz

A hévízi szálloda felújított komplett nagy konyhája és a front cooking center is cégünk munkája, valamint a büfé pult beépíthető gépeit is cégünk biztosította.

 

Rewine Wine and More - Nagyvárad

A nagyváradi borbár cégünket bízta meg a borbár pultja, valamint beépített bor- és sajthűtője tervezésével, kialakításával, beszerelésével.


 

Thermal Hotel Balance - Lenti

Mi készítettük a hotel teljes nagy konyháját, valamint a hűtőkamrák, előkészítők kialakítását is ránk bízta a megrendelő.

 

Zala Springs Golf Resort - Zalacsány

Az exkluzív golf klub gourmet éttermének komplett konyhatechnológiai kivitelezése is a KendeGastro munkája.


 

Új megbízóink

A közelmúltban ismét számos építész iroda, építőipari cég valamint szálloda és étterem szavazott bizalmat cégünknek.

Tervezés:

  • Magyar Zene Háza - étterem, éttermi látványkonyha, bár, kávézó tervezése, kivitelezése. / Megbízó: M-Teampannon Építész és Mérnöki Iroda /Sou Fujumoto Architects
  • Déli Klotild Palota - 2 étterem, kávéház, executiv lounge, rendezvény kiszolgálás tervezése, kivitelezése. / Megbízó: Dajka és Puhl Építész Iroda
  • Airport BUD Hotel - étterem, lobby bár tervezése, kivitelezése. / Megbízó: Aspectus Építész Iroda
  • THYSSEN Krupp üzemi konyha – 500 adagos üzemi konyha tervezése, kivitelezése. / Megbízó: Tecton Építészmérnöki és Tanácsadó Kft

Kivitelezés:

  • Ritz Carlton Hotel - Új konyhatechnológia telepítése, meglévő berendezések javítása, beüzemelése. / Megbízó: Ritz Carlton
  • Penny Market - Komplett központi konyha és exkluzive kiszolgálópult tervezése, kivitelezése. / Megbízó: Penny Market
  • Frei Cafe termelő konyha - komplett termelői konyha kialakítása. A teljes Frei hálózatot ellátó Megbízó Frei Cafe kft.
  • Opera Cafe Budapest - Kávézó bővítése, új bejárat kialakítása, terasz építés. Megbízó: Zsiday Group