info@kendegastro.hu
  • Rólunk

ÚJ PROJEKTJEINKBŐL

DAGÁLY ÚSZÓARÉNA - Újabb megrendelést kaptunk a Market Építő Zrt-től, így ismét egy nagy volumenű projekt részesei lehetünk! A Kende Gastro tervezte a Fina 2017. évi vizes világbajnokságra épülő, Dagály Úszóaréna számára a teljes konyhatechnológiát. A későbbiekben cégünk részt vesz a konyhatechnológiai berendezések kivitelezésében is.

MESÉSKERT ÓVODA - A XIII. kerületben megnyílt Magyarország első passzívház minősítésű óvodája. Nagyon örülünk, hogy ennek a projektnek mi is részesei lehettünk, hiszen a Meséskert óvoda konyhatechnológiai berendezéseit a Kende Gastro csapata alakította ki. Igazán különleges érzés, hogy részt vehettünk egy ilyen, nem csak hazánkban egyedülálló, de Európában is kimagasló műszaki színvonalat képviselő, energiatudatos intézmény létrehozásában!

PENNY MARKET - Az munkahelyi étkezésnek is megadjuk a módját! A közelmúltban a Penny Market Magyarország megbízásából, a Kende Gastro szakemberei alakították ki az áruházlánc központjának konyháját, valamint a cég munkatársai számára fenntartott önkiszolgáló étteremet.

CEU CAMPUS - Nemrégiben átadott munkánk ismét egy nagyszabású, nemzetközi projekt része. A Market Építő Zrt. és a Strabag alkotta konzorcium által kivitelezett, ír és magyar építészek által megálmodott, új Central European University CEU campus földszinti kávézója, valamint az első emeleti, 120 fős étkező is a Kende Gastro munkája. Mindkét egység a Közép-európai Egyetem megújult épületének publikus része, így nem csak a CEU hallgatói és dolgozói, hanem bárki beülhet ide egy kávéra vagy ebédelni. 


Kövessen minket a Facebookon! - A KendeGastro oldalán folyamatosan értesülhet a cégünkkel és partnereinkkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról. Kövessen minket a Facebookon, nyomjon egy like-ot az oldalunkon!