info@kendegastro.hu
  • Rólunk

Új projektjeinkből

A közelmúltban a KENDE GASTRO ismét több neves cégtől kapott megbízást konyhatechnológiai, illetve vendéglátótér tervezésre. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy minket bíztak meg a Budapesten épülő egyik legújabb és legmodernebb luxusszálloda, a Hotel Clark komplett konyhatechnológiai tervezésével is, így ismét egy izgalmas, nagyszabású projekt részeseivé válhatunk.

Nyár végén nyílik Bécs legújabb spanyol étterme, a Tapas, melynek osztrák tulajdonosa minket kért fel a komplett konyha kialakítására. A Tapas bár különleges ötletek alkalmazásával, minőségi technológia beépítésével jön létre. Első ausztriai projektünkben a konyha, az előkészítők valamint a bárpultok tervezését és kivitelezését is szakembereink végezték, valamint a front cooking rész Mareno berendezéseit is mi biztosítjuk.


Kövessen minket a Facebookon! - A KendeGastro oldalán folyamatosan értesülhet a cégünkkel és partnereinkkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról. Kövessen minket a Facebookon, nyomjon egy like-ot az oldalunkon!


Kiemelt partnereink

Új székhelyünkön elsők közt egyik olasz partnerünk, a professzionális konyhai berendezéseket gyártó Lainox Ali cég munkatársait láthattuk vendégül. A Lainox Aliregionális sales menedzsere, Robin Hayek, valamint exportért felelős vezetője, Mauro Dorigo Kende Gábor pénzügyi- és Kende Péter kereskedelmi igazgatóval tárgyalt, többek közt egy séfek számára rendezett, közös work shop indításáról, melyről hamarosan bővebben is beszámolunk.

Aktuális kedvezményeink

Igényelje kedvezménykártyánkat! - 10%-os kedvezményt biztosítunk a 2016. december 31-ig megkötött szerződések esetén tervezési- és szervizszolgáltatásainak hatályos díjaiból. Kérje kedvezménykártyánkat, írjon a hirlevel@kendegastro.hu címre.


Kövessen minket a Facebookon! - A KendeGastro oldalán folyamatosan értesülhet a cégünkkel és partnereinkkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról. Kövessen minket a Facebookon, nyomjon egy like-ot az oldalunkon!


Kende Gastro team

Megünnepeltük kollégáinkat! Az elmúlt nyári hónapok a születésnapok jegyében teltek a Kende Gastronál. Műszaki igazgatónkat, Adorján Lászlót, aki 1995 óta erősíti a Kende Gastro csapatát, valamint Rujzam Pétert, szervizünk munkatársát és Rottek Zoltán szerelés vezetőt már új irodánkban köszöntöttük – természetesen a torta sem maradt el!