info@kendegastro.hu
  • Rólunk

 

Kedves Partnerünk! Megnyitottuk új, exkluzív irodánkat! Aktuális hírlevelünkben büszkén mutatjuk be Önöknek cégünk 500 négyzetméteres telephelyét, melyet a  legmodernebb technikai- és designelemeket alkalmazva alakítottunk ki.

A találkozóhely

Új telephelyünk kialakításánál nem csak az volt a célunk, hogy munkatársaink számára magas színvonalú munkakörülményeket biztosítsunk, de fontosnak tartottuk azt is, hogy ügyfeleinket is exkluzív környezetben fogadhassuk. Kényelmes tárgyalónk és kávézónk információcseréhez és hasznos megbeszélésekhez is ideális találkozóhellyé teszi irodánkat.

A munkatér

Új, 500 négyzetméteres irodánk munkatársaink számára magas színvonalú, kellemes munkakörülményeket biztosít. A tágas open office-t az  üvegfalas megoldással ötvöző, rendhagyó kialakítás, egyszerre segíti a hatékony közös munkát és ad lehetőséget az elmélyült munkavégzésre.

A bemutatóterem

A KENDE GASTRO tapasztalt konyhatechnológusai precíz, konstruktív munkájukkal segítik megvalósítani a partnerek elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a  konyhai gépek biztosításáig. Új székhelyünkön kialakított bemutatótermünkben  ezentúl megtekinthetők a cégünk által forgalmazott eszközök és berendezések egy része, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik a konyhatechnológiában. 

A szervíz

Az üzembehelyezést követően a KENDE GASTRO a berendezések javítását és a karbantartását is biztosítja. Új telephelyünkön kialakítottunk egy elkülönített, modern szervizműhelyt is, ahol naprakész szakembereink profi környezetben, még hatékonyabban szolgálják ki ügyfeleinket.