info@kendegastro.hu
  • Rólunk

Már csak 3 nap a Sirha Budapest Élelmiszeripari, Sütő-és Cukrászipari, Szálloda-és Vendéglátóipari, Gasztronómiai Szakkiállításig! A Kende Gastro a Hungexpo A pavilonjának G17-es standján várja Önt és minden érdeklődőt, a május 9-11 között zajló rangos szakmai eseményen. 

Mivel találkozhatnak standunkon?

Partereink széles körben ismerik gépeinket, berendezéseinket és az általunk forgalmazott legfrissebb újdonságokat. Éppen ezért, most elsősorban szolgáltatásainkat és az Önök számára elengedhetetlenül fontos műszaki hátteret mutatjuk be. Látogatóink naprakész információkat szerezhetnek a legújabb trendekről, hatósági szabályokról, szervizcsapatunk vezetőjétől pedig első kézből értesülhetnek azokról a lehetőségekről, amelyek konyhájuk működését biztonságossá teszik. Standunkon továbbá közelről láthatják, hogyan válik egy konyha, vendéglátóhely ötletéből, megvalósítható terv. Addig is, nézze meg kisfilmünket.


Kérje kedvezménykártyánkat!

Nem csak a Kende Gastro szolgáltatásait ismerhetik meg azok, akik felkeresik cégünk standját - az érdeklődőket kedvezménnyel is várjuk! Minden egyes látogatónkat egy olyan kártyával lepjük meg, amely a 2016. december 31-ig megkötött szerződések esetén tervezési- és szervizszolgáltatásaink hatályos díjaiból 10% kedvezményre jogosít.


Legyen a vendégünk, regisztráljon ingyenesen!

A Sirha Budapest kiállításra a szervezők idén több mint 20 000 érdeklődőt várnak. Ne maradjon le a szakma legrangosabb találkozójáról, regisztrájlon az ingyenes szakmai belépőért és legyen a Kende Gastro vendége!