© 2018 Kende Gastro.

ÉTTERMI REFERENCIÁK 

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország vezető éttermei a Kende Gastro-t választják konyhájuk megújításához, karbantartásához. Professzionális tervezésünknek, magasan képzett szakembereinknek és legkiválóbb beszállítóinknak köszönhetően, eredményesen veszünk részt a hazai gasztro-forradalom elősegítésében, az ikonikus éttermek megújulásában és az új, innovatív helyek létesítésében.

SZÁLLODAI REFERENCIÁK 

Három évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, Magyarország legnagyobb szállodáival működünk együtt. Megrendelőink minden igényét kielégítve, teljes körű professzionális konyhatechnológiai szolgáltatást nyújtunk. Kollégáink a tervezéstől a megvalósításig segítik a szállodai előkészítő terek, konyhák és kiszolgáló pultok legmagasabb szintű megvalósítását, hogy a végeredmény minden kényelmet kiszolgáljon, az egyedi elképzelések pedig 21. századi technológiában és energiahatékony megoldásokban szülessenek meg. 

ÉPÍTŐIPARI REFERENCIÁK 

Megbízóink között nem csak éttermek és szállodák találhatóak meg, hanem építőirodák és kivitelező cégek is. Az általuk megvalósított projektek számára elsősorban a munkavállalók, közintézmények étkeztetésének helyszínét biztosító, magas minőségű konyhák és kiszolgáló helyiségek tervezését és megvalósítását végezzük. A Kende Gastro szakmai tapasztalatainak és nemzetközi beszállítóinak köszönhetően, a munkahelyi önkiszolgáló éttermek és kávézók a legmagasabb szintű szolgáltatásokat biztosítják, miközben a professzionális konyhatechnológiai eszközök soha nem látott mértékben könnyítik meg a konyhán dolgozók mindennapjait. 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.